Internacionalni sastnak partnera u Belgiji u energetskog parku

Maj 2018

U maju, OEC je uzeo ucesce u Digital Heat (Digitalno grijanje) dogadjaju. U sklopu dogadjaja posjecen je energetski park u Genku, Belgija.

Partneri iz područja poslovanja i znanosti razmijenili su pojedinačne pozicije na području digitalizacije i energetske učinkovitosti. U tvrtki EnergyVille imali su priliku upoznati različite inovativne strategije optimizacije energetskih sustava. Partneri i sudionici događaja dolaze iz Njemačke, Belgije, Rusije, Latvije i Švedske, a predstavnici vlastitih organizacija aktivnih u istraživanju i razvoju, u radu općinskih mreža za grijanje i marketing novih rješenja.
Svrha događaja je jačanje mreže za digitalizaciju energetskog sektora. Open Europe Consulting se zalaže za širenje mreže i planiranje budućih događaja na ovom području za dionike u Europi.
Ako ste zainteresirani za dodatne informacije ili suradnju s mrežom na temama digitalizacije i energetske učinkovitosti, kontaktirajte nas! Molim vas pitajte gospodina Andrés Rueda (rueda@open-europe-consulting.eu).

Nove dimenzije ekonomskog i društvenog napretka

Erfahrungen & Bewertungen zu Open Europe Consulting