Naše usluge

Mi smo tu da Vas saslušamo i predložimo korake koji vode ka uspjehu. Upravljanje promjenama iziskuje veliku pažnju. Potrebna je jasna vizija svih učesnika o tome kuda se treba ići.

Vaši ciljevi su ekonomske, društvene, ekološke i / ili kulturne prirode. S obzirom na pažljivu analizu, zajedno sa Vama kreiramo potpuna holistička rješenja - međunarodna i međusektorska, koja su nadasve održiva.

Naša snaga u takvim projektima leži u upravljanju interfejsom u privatnom sektoru, civilnom društvu, javnoj upravi, obrazovanju i nauci.

Zbog modularne izrade projekta možete se odlučiti i za dugoročnije projektne promjene u bilo koje vrijeme, te koja konsultantska usluga ili praktična podrška Vam je zapravo potrebna. Veliko bi nam zadovoljstvo bilo kada biste sa nama i dalje proširivali Vaše „know-how“ znanje i Vaše kapacitete.

U (dolje navedenim) mentalnim mapama prikazuje se potpuna kompleksnost zajedničkog rada sa našim klijentima u naših šest oblasti savjetovanja. U procesima koji su podrazumijevali i određene promjene, pokazali smo da upravljamo tom kompleksnošću.

Pa čak i mali projekti trebaju biti dobro upravljani, kako bi bili uspješni. Bez obzira da li se radi o velikim ili malim, o kratkoročnim ili dugoročnim projektima, iza svakog okvira mentalne mape stoji veliko iskustvo od 25 godina poslovanja koje rado dokazujemo putem referenci.

Kontaktirajte nas!

Nove dimenzije ekonomskog i društvenog napretka

Erfahrungen & Bewertungen zu Open Europe Consulting