Конференција "Дигитализација телекомуникационих мрежа у БиХ

Октобар 2018

2. октобра 2018. ОЕЦ је организовао конференцију у Сарајеву заједно с НОДА интелигентним системима и ИГТ-ом (Институт на гасну технику) на тему "Дигитализација телекомуникационих мрежа у БиХ".

Главни циљ конференције "Дигитализација даљинског гријања у БиХ" био је размјена искустава између општинских добављача енергије, специјалних института и универзитета. Поред бројних занимљивих предавања, учеснике је посетио КЈКП Топлане, енергетски добављач града Сарајева.

Увођење паметних мрежа за грејање је идеално за смањење потрошње енергије, као и за загађење ваздуха током зимских мјесеци. Град Сарајево је недавно потписао оквирни споразум са УНДП-ом за развој Сарајева као паметног града. Дакле, иницијатива за дигитализацију даљинског грејања долази у правом тренутку.

Ако сте заинтересовани за додатне информације о енергетској ефикасности и дигитализацији или за даљњи развој ваших иницијатива за животну средину и ресурсе, слободно нас контактирајте. Молимо Вас да пошаљете захтев господину Андресу Руеди (руеда@опен-еуропе-цонсултинг.еу).

Нове димензије економског и друштвеног напретка

Erfahrungen & Bewertungen zu Open Europe Consulting