Interreg Danube Transnational Programs – Otvoren drugi krug

Februar 2017

Ponude iz drugog kruga Danube Transnational Programs (DTP) (Dunavskog međudržavnog programa) očekuju se u svibnju 2017. godine. 

OEC je sudjelovao na informativnom sastanku za podnositelje zahtjeva na Danube Transnational Program (Dunavskom međudržavnom programu) 9. februara u Budimpešti. Program je usmjeren na podnositelje zahtjeva i partnere iz država i regija koje su prikazane i na priloženoj mapi.  Oni koji ispunjavaju uvjete su tvrtke, nevladine organizacija, visoke škole i istraživačke institucije, općine i državne institucije. Prioriteti leže u temama kao što su npr. društvene inovacije, okoliš i obnovljivi izvori energije. Preduvjet je transnacionalna suradnja od najmanje tri zemlje, uključujući najmanje jednu državu članicu Europske unije. Odlučujući kriterij za dodjelu jeste međusektorska suradnja između gospodarskog sektora, sektora civilnog društva, akademske zajednice i javnog sektora (v. učetverostručiti Helixov model). Poziv za ponude očekuju se u maju 2017. godine. Rado ćemo Vas savjetovati,  Vaše projektne ideje i obrazložiti proces podnošenja aplikacije.

Sljedeće ponude očekuju se za maj 2017. godine. Teme za unapređenje su između ostalog poduzetništvo, društvene inovacije i obnovljivi izvori energije.

Nove dimenzije ekonomskog i društvenog napretka

Erfahrungen & Bewertungen zu Open Europe Consulting