Evropska nagrada za prevenciju ovisnosti za NARKO-NE iz Sarajeva

Novembar 2016

Open Europe Consulting čestita veoma srdačno organizaciji NARKO-NE. Nagrada se dodjeljuje svake 2 godine od grupe Pompidou Vijeća Evrope za 3 istaknuta projekta u oblasti prevencije ovisnosti.

NARKO-NE je odlikovan za projekat "Intercity Theatre". Više informacija o ovom projektu možete pronaći ovdje: http://www.prevencija.ba/en/vijesti-intercity-teatar-projekt/item/56-intercity-teatar-projekt-udruzenja-narko-ne-osvojio-prestiznu-europsku-nagradu-za-prevenciju-ovisnosti .

U najavi kod svečanosti dodjele nagrade direktor Amir Hasanović je napisao: "Draga Andrea, i ti svakako imaš veliki doprinos u ovoj nagradi!“ Open Europe Consulting je od osnivanja stalno savjetovao NARKO-NE u organizacijskom razvoju. Zadnji poslovi savjetovanja bili su, između ostalog, lokalizacija upravljanja uključujući provođenje centra procjene za poziciju za i sa savjetovanjem kod uvođenja srednjeg menadženta kao i sistema upravljanja kvalitetom. U novembru 2016. godine je OEC proveo radionicu o Strategiji razvoja 2017.-2020. godine sa timom za upravljanje.

Nove dimenzije ekonomskog i društvenog napretka

Erfahrungen & Bewertungen zu Open Europe Consulting